A székesfehérvári székhelyű Multidekor Reklámgrafikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. eredetileg 1991-ben alakult 3 fővel, és fő profilja a számítógéppel vezérelhető fóliavágó gépek és tartozékaik kereskedelme, használatuk betanítása volt. Miközben egyre több gépet értékesítettünk országszerte, közvetlen környezetünkben egyre inkább igény mutatkozott a kész munkára - vagyis a gépekkel készített dekorációra. Idővel tehát a gépek forgalmazását kezdte kiegészíteni azok közvetlen alkalmazása is, ötletekkel és bővülő gépparkkal segítve megrendelőink elképzeléseinek megvalósulását.

A kibővült munkaprofil természetesen egyre több partnert és feladatot eredményezett, s eközben módszereink és eredményeink is egyre sokrétűbbé váltak. Megbízható, precíz munkavégzésünk meghozta gyümölcsét, s kivívtuk megbízóink bizalmát és megbecsülését, ezzel letéve hosszú távú üzleti kapcsolataink alapjait. Sikerünkhöz alapvetően hozzájárult ama törekvésünk, hogy megrendelőink számára biztosítsuk a folyamatos munkavégzés feltételeit, azaz lehetővé tegyük számukra az irodából történő teljes körű kapcsolattartást. Ez azt jelenti, hogy nem csupán a kész árut szállítjuk házhoz és szereljük fel szükség szerint, de már a megbízás és a tervek elkészítése során is - mind helyben, mind időben - teljes mértékben az ügyfélhez igazodunk.

A gazdasági változásokat dinamikusan követve 1996 nyarán cégünk hivatalosan is átalakult, felvéve jelenlegi nevét és formátumát. A vezetés immár egy kézben összpontosult, mely újabb nagyívű fejlődést eredményezett számunkra. Kibővült és a legújabb kihívásoknak is minden szinten megfelelő modernizált számítógépparkunk, saját, nagy tapasztalatokkal rendelkező, fiatal és dinamikus grafikus csapatunk minden lépésben segíti megrendelőinket egyedi elképzeléseik megvalósításában.

A munkamenet minden stádiumát "házon belül" végezzük: magasan képzett szakértői gárdánk a megrendelő bármely kívánságát kifogástalan minőségben kivitelezi. Dekoratőreink, lakatosaink, villanyszerelőink és egyéb szakembereink a legmodernebb eszközökkel felszerelt műhelyeinkben készítik el az Ön által megálmodott terveket. Mivel alvállalkozók nélkül, saját erőből készítjük el a megrendeléseket, képesek vagyunk mind az árak, mind a szállítási határidők tekintetében nem csupán versenyképesek maradni, de rendszerint a megszokott piaci normán felül teljesíteni.

Évek óta hatékonyan együtt dolgozó csapatunk folyamatos szakmai megújulása teszi lehetővé partnereink teljes körű, magas szintű kiszolgálását.

Célunk továbbra is megrendelőinkkel közös üzleti sikerek elérése!

© 2005 Multidekor Kft. - Minden jog fenntartva! - info@multidekor.hu